Sorry Potter este o noua reclama greu de inteles la Galaxy S4 [VIDEO]

A trecut mult timp de cand Harry Potter era peste tot, noua reclama la Galaxy S4 combina insa elemente de ,,magie” cu Life Of Pi.

Cu toate ca Samsung ne-a mai ridicat si in trecut semne de intrebare legate de , acum ne socheaza din nou prin noul scurt metraj – Sorry Potter. Nici nu conteaza ca ultimul film din seria Harry Potter a fost lansat acum doi ani si Life Of Pi a fost un fenomen cultural la sfarsitul anului trecut, cei de la Samsung au decis sa construiasca o intreaga campanie de promovare in jurul acestor doua elemente.

Clipul este destul de greu de inteles, iar faptul ca este dublat partial in chineza sigur nu a fost benefic. Insa, ce pare ca se intampla in clip e ca o domnisoara face poante ieftine pe baza seriei de carti scrise de J.K. Rowling. Cu indulgenta, am putea sa interpretam acest clip ca fiind o parodie. Din pacate, incepand cu numele si terminand cu exclamatiile necontrolate si gesturile absurde facute de tanara asiatica, personal nu mi se pare ca le-a iesit. Rezultatul final este cel putin bizar, iar prezenta unor elemente din Life of Pi, redenumit Life of Tien, dupa episodul cu Harry Potter, sigur nu ne-a ajutat sa intelegem mai bine ce au vrut sud-coreenii sa demonstreze.

Cu cateva esecuri remarcabile sub centura, inclusiv reclama in care se facea referire la , cei Samsung s-au autodepasit intr-un mod negativ.

samsung galaxy s4 sorry potter

Alexandru Puiu
10:30 06.08.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video