Sony SmartWatch 2 – Cum sa controlezi smartphone-ul de pe ceas

Sony SmartWatch 2 - Cum sa controlezi smartphone-ul de pe ceas

Dupa ce sunt anuntate tot mai multe ceasuri inteligente, Sony a venit cu SmartWatch 2, care este al doilea ecran de control al smartphone-ului cu Android.

Sony_SmartWatch

SmartWatch 2 al celor de la Sony poate fi folosit ca un ceas multifunctional, o interfata pentru aplicatiile Android si o telecomanda a telefonului, all-in-one.

Acesta are un touchscreen de 1,6 inchi cu rezolutie de 220 x 176 pixeli, si este rezistent la apa, clasificat IP57. De asemenea, SmartWatch 2 are si o baterie cu o viata mai lunga decat a oricarui alt ceas de acest fel, dupa cum au spus cei de la Sony. Si pentru ca reincarcarea acumulatorului sa fie mai usoara, Sony a adoptat un micro USB standard.

Pentru ca smartphone-urile sunt tot mai folosite terminale mobile, SmartWatch 2 poate fi foarte util. Un utilizator tipic de smartphone atinge terminalul de multe ori pentru a citi mesajele, verifica ora, pentru a utiliza aplicatii, pentru a face fotografii si multe altele. Noul dispozitiv Sony duce la evitarea atingerii ecranului smartphone-ului pentru multe dintre functiile lui, telefonul putand ramane in buzunar sau in geanta. In acest fel se poate economisi semnificativ bateria smartphone-ului. Cand nu este conectat la smartphone, SmartWatch 2 se comporta ca un simplu ceas digital.

Sony SmartWatch 2 SW2 va fi disponibil pe piata din luna septembrie a acestui an, dar pretul inca nu a fost anuntat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: