29 mai 2013 | 18:00

Sony a lansat in Romania noua gama de televizoare Bravia HDTV

ACTUALITATE
Sony a lansat in Romania noua gama de televizoare Bravia HDTV

Sony a lansat in Romania noua gama de televizoare Bravia HDTV, care vor fi disponibile la partenerii din Romania la finalul acestei luni.

BRAVIA W9

Noua gama Sony Bravia include modelele KDL-W905A, KDL-W805A, KDL-W650A, cu modul Wi-Fi incorporat si echipate cu procesor de imagine X-Reality PRO, produs de Sony. Modelul Bravia W905A incorporeaza tehnologia Triluminos Display cu iluminare LED, ceea ce permite culori bogate, realiste, cu tonuri subtile, redand in acelasi timp si culorile puternice si nuante de rosu, albastru si verde.

Totodata, modelele din seria W905A integreaza un sistem de sunet pliat intr-o unitate compacta, care este ascunsa in spatele ecranului. Sunetele sunt reproduse cu intensitate, spune producatorul, chiar daca boxele sunt ascunse. Modelele din noua serie includ functia Screen Mirroring via WiFi, iar modelul W905A dispune de o telecomanda cu tehnologie NFC. Toate trei au si un port HDMI cu suport pentru MHL, care permite conectarea prin cablu a telefonului mobil, a tabletei, sau a altor dispozitive portabile la televizor.

O alta functie inclusa este Sony Entertainment Network, prin care modelele au acces la la Internet si la aplicatiile online, precum YouTube, Twitter, Skype sau Facebook. Ca dimensiuni, modelul KDL-W905A  are diagonale de 55 inci si 46 inci, iar modelul KDL-W805A este disponibil in doua variante, de 55-inci si 47-inci. Modelul KDL-W650A are si el doua variante, de 32 inci si 42 inci.

Si ce mai este interesant, este campania Sony, prin care cei care cumpara televizoare Bravia W8 sau W9, vor primi gratuit un smartphone Xperia L, respectiv unul Xperia Z. Campania se deruleaza in perioada 29 mai – 14 iulie 2013 in magazinele Sony Center, Media Galaxy, Altex, Domo, Flanco, eMAG, METRO si Carrefour. Preturile televizoarelor din noua serie Bravia variaza intre 6.600 lei si 13.000 lei.

SonyTech_Bravia

Sony BRAVIA

Xperia Z