Smartwatch Google ajunge pe piata in urmatoarele luni

Smartwatch Google ajunge pe piata in urmatoarele luni

Cu efortul investit in , este evident ca gigantul din Mountain View se orienteaza catre gadgeturi purtabile.

smartwatch ceas google time

In conformitate cu , este din ce in ce mai sigur faptul ca Google lucreaza la un smartwatch. Cele mai recente informatii pe acest subiect vin de la cei de la Wall Street Journal si se bazeaza pe o achizitie recenta a gigantului cu numele de WiMM Labs. Ca urmare, mai multi analisti se asteapta ca in doar cateva luni, mult ravnitul produs sa poate ajunge in magazine.

La ora actuala, nu avem specificatii ipotetice sau functii spectaculoase care sa fie introduse intr-un astfel de smartwatch Google, in schimb este aproape inevitabil ca respectivul dispozitiv sa fie construit in jurul serviciului Google Now. Acesta se va lega un smartphone, preferabil prin Bluetooth 4.0 LE pentru o autonomie sporita, dar nu este exclus nici sa poata fi folosit fara un telefon in preajma. Aparent, oficiali ai Google se intalnesc deja cu producatori din China in speranta de a gasi cea mai buna solutie pentru o baterie performanta. In definitiv, nimeni nu vrea inca un ceas inteligent precum Galaxy Gear pe care trebuie sa-l incarci zilnic.

Momentan, avem o data ipotetica de lansare si un pret la fel vag pentru un smartwatch Google. Oricum, este foarte probabil ca la acest capitol compania condusa de Larry Page sa aplice sistemul folosit la terminalele Nexus, care nu au fost niciodata la fel de scumpe precum aparate de varf de la marii producatori. In teorie, un produs competitiv cu un pret pe masura nu are de ce sa nu fie un succes.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: