SM-P900: Samsung se apuca de tablete si mai mari de 10,1 inci

SM-P900: Samsung se apuca de tablete si mai mari de 10,1 inci

Fara o tableta care sa ne lase cu gura cascata, lansata anul aceasta, se pare ca ne pregateste totusi ceva ce nu am mai vazut: SM-P900.

microsoft surface galaxy tablet

Mai multe versiuni actualizate ale tabletelor lansate in anii trecuti au fost anuntate si lansate de compania sud-coreeana pana la aceasta ora. Cu toate acestea, nici una dintre ele nu a fost suficient de remarcabila incat sa castige statutul de produs premium. Pentru ca nu putea sa treaca anul si Samsung sa nu lanseze o clasa noua de produse, se vehiculeaza ca in curand vom vedea o tableta de 12,2 inci.

SM-P900 este numele celei mai noi tablete Samsung. Dupa aceeasi reteta care a mers la smartphone-uri, de a crea designul unui singur terminal si a pentru a-l intinde la diverse diagonale, sud-coreenii vor sa faca un Galaxy Tab de 12,2 inci. Rezolutia panoului folosit se vehiculeaza ca va fi de 2560 x 1600, similara cu valorile din Google Nexus 10. Nu este exclus ca si interiorul sa aiba cateva asemanari cu tableta Samsung construita pentru Google, din pacate, specificatii hardware nu au fost scapate pe internet vizavi de SM-P900. In schimb, au aparut dovezi ca in India se testeaza doua versiuni ale noului dispozitiv cu coduri diferite, SM-P900 si SM-P905. Modelul din urma se vehiculeaza ca va fi indentic cu primul, cu exceptia integrarii unui modul de date LTE.

SM-P900 are mari sanse sa fie anuntata oficiala la targul international IFA de la Berlin in luna septembrie. Tot acolo ar trebui sa vedem daca se confirma numarul foarte mare de zvonuri ajunse pe internet in legatura cu Galaxy Note 3.

Citește și: