22 iul. 2013 | 11:31

Galaxy S4 va ajunge intr-o varianta actualizata si in Europa

ACTUALITATE
Galaxy S4 va ajunge intr-o varianta actualizata si in Europa

Pentru ca nu am vazut suficient de multe variatii ale brandului , in curand vom vedea una noua identica la capitolul design cu GT-I9505.

samsung galaxy-s-4-gt-i9506

In curand, ar trebui sa vedem si pe piata din Europa un nou . Prescurtarea de la final face referire la compatibilitatea noului terminal cu cele mai noi si mai rapide retele de comunicatii din lume. LTE Advanced este un standard care deja a fost adoptat de cativa operatori din Coreea de Sud si care, in teorie, promite viteze maxime de transfer de 150 Mbps.

Pe langa compatibilitea cu standarde de comunicatii 4G LTE, noul Samsung Galaxy S4 ar trebui sa fie si el mult mai rapid datorita integrarii celui mai puternic SoC de la Qualcomm, Snapdragon 800. Daca se confirma, acest upgrade de hardware ar trebui sa puna Galaxy S4 pe aceeasi linie de performanta cu Xperia Z Ultra sau LG G2. Noul model de S4 va putea fi identificat prin intermediul numelui de cod GT-I9506, in timp ce vechiul model, dotat cu Qualcomm Snapdragon 600 va fi in continuare GT-I9505.

Chiar daca nu avem o data precisa la care operatorii europeni vor incepe sa comercializeze acest aparat, este aproape sigur ca nu vor exista schimbari de pret in comparatie cu modelele de Galaxy S4 pe care le putem achizitiona la aceasta ora.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele