SkyRC NC2500 – Ce face un incarcator de baterii de 100 de dolari?

, 13 Sep, 11:40

Pentru ca ideea de smart nu trebuie sa se rezume doar la telefoane si masini, SkyRC NC2500 este noul inteligent anutat.

incarcator baterii inteligent slyrc-nc2500

Incercand sa construiasca un gadget dintr-un reincarcabile, cei de la SkyRC au facut o treaba impresionanta cu dispozitivul de mai sus, care se detaseaza destul de mult de conceptul clasic al incarcatorului de baterii.

SkyRC NC2500 poate fi folosit pentru a incarca patru baterii AA sau AAA simultan, dar are si multe alte functii care justifica pretul exclusivist de 105 dolari.

Pentru a spori durata de viata a bateriilor si pentru a va asigura ca le folositi in conditii optime, acest aparat este la fel de bun la descarcat baterii, nu doar la incarcat. Cum se intampla insa de cele mai multe ori, puteti totusi reincarca bateriile si daca nu tineti atat de mult la partea cu optimizatul. Alte noutati vin sub forma conectivitatii Bluetooth si a ecranului LCD. Acesta din urma este responsabil pentru a va arata rapid stadiul incarcarii fiecarei baterii conectate.

Daca va instalati aplicatia aferenta de iPhone pentru a interactiona cu SkyRC NC2500, aveti o evidenta a intregului proces afisata pe ecranul telefonului. In plus, puteti alege, de exemplu, ca o baterie sa nu fie incarcata decat pana la o anumita capacitate aleasa de voi.

Cireasa de pe tort a intregului ansamblu este data de portul USB de pe lateral marcat foarte evident cu 5V/1A. Acesta este perfect pentru a folosi o colectie impresionanta de acumulatori cu scopul de a va incarca gadgeturile preferate in deplasare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail