Si Battlefield 4 vine cu pretentii mari pentru utilizatorii de Xbox 360

Si Battlefield 4 vine cu pretentii mari pentru utilizatorii de Xbox 360

Mai tineti minte cand v-ati luat un Xbox 360 ieftin, cu 4GB sau 8GB de memorie flash, pentru ca ati crezut ca sunt suficienti, v-ati inselat.

dice xbox 360 battlefield 4

Pana la lansarea GTA 5, toti posesorii de Xbox 360 erau egali cand venea vorba de experienta de gaming oferita utilizatorilor. Creatorii celui mai nou joc Grand Theft Auto au obligat insa posesorii de PS3-uri si console Xbox 360 sa instaleze nu mai putin de 8GB de date pe hard disk pentru o grafica imbunatatita, context in care unii posesori ai primelor console Microsoft au ramas cu buza umflata.

Daca acel scenariu vi se parea exagerat, cei de la EA intind si mai mult coarda, obligand exclusiv posesorii de Xbox 360 sa instaleze pe hard disk-ul consolei 14GB de date pentru a se juca in conditii optime. Practic, in momentul in care veti introduce prima oara discul in unitatea optica nu veti putea face nimic pana nu instalati 2GB de date, desi cei de la DICE insista intr-un comunicat recent pe instalarea volumului complet de 14GB pentru a imbunatati semnificativ experienta de gameplay.

Urmatorul joc din va veni sub forma a doua discuri, unul va include 6,6GB de continut pentru componenta multiplayer si al doilea va include 5,8 GB de date pentru componenta de single player. Deoarece consola celor de la Microsoft nu a fost lansata ieri, se pare ca doar instalarea intregului volum de informatii de pe cele doua discuri pe memoria interna a acesteia poate oferi experienta shooter-ului imaginata de creatorii seriei.

In cazul in care vom vedea din ce in ce mai multe jocuri cu astfel de pretentii, incepe sa devina evident ca posesorii editiilor de Xbox fara un hard disk generos nu vor mai putea sa se joace intregul portofoliu de titluri marcate Xbox 360.