Seagate Rescue: nou serviciu pentru salvarea datelor [+VIDEO]

Seagate Rescue: nou serviciu pentru salvarea datelor [+VIDEO]
Alexandru Puiu
13:30 10.09.2013

Pentru ca aveti din ce in ce mai multe informatii stocate pe hard disk-urile de mari dimensiuni, Rescue va ajuta sa le recuperati in cazul unui dezastru.

program seagate rescue and replace

Odata cu preturile din ce in ce mai mici pe GB de spatiu, am ajuns sa stocam in notebook-uri si pe hard disk-uri externe cantitati din ce in ce mai mari de date. Din pacate, acest mediu de stocare nu este infailibil, motiv pentru care ar fi bine sa avem in permanenta o solutie de backup, mai ales cand vine vorba de informatii pretioase, precum fotografiile.

Daca nu ati apelat inca la solutii de stocare in cloud, gen Bitcasa, in cazul unui dezastru exista doua noi servicii cu numele de Seagate Rescue si Replace. Pot fi achizitionate separat sau impreuna si va ofera posibilitatea sa va recuperati datele de pe hard disk-urile defecte si sa va inlocuiti solutia de stocare cu una noua.

Spre deosebire de alte companii care ofera servicii similare, diferenta majora in cazul Seagate este ca permite achizitionarea acestui serviciu cu ,,aproape orice brand de hard disk intern sau extern si SSD”.

Disponibil momentan doar pe site-ul companiei la rescueandreplace.seagate.com, in timp sunt mari sanse ca acest serviciu sa poata fi achizitionat si impreuna cu un nou hard disk sau un nou laptop.

Legat de pret, Seagate Rescue – partea de recuperare de date – costa 30, 40 sau 50 de dolari pentru unul, doi sau trei ani. Daca va incanta si partea de inlocuire a hard disk-ului, cu zece dolari in plus beneficiati si de Seagate Replace.

Comentarii
loading...