Samsung Galaxy Note 12.2 este urmatoarea tableta a sud-coreenilor

Samsung Galaxy Note 12.2 este urmatoarea tableta a sud-coreenilor

Vehiculata de aproximativ doua luni, Galaxy Note 12.2 este prima tableta a sud-coreenilor de la Samsung cu o diagonala atat de mare.

Samsung galaxy note 12.2

Cu numele de cod SM-P900, in imaginea de mai sus este prima tableta cu o diagonala de 12,2 inci creata de Samsung. Face parte din seria de produse Galaxy Note si se vehiculeaza ca s-a aflat in teste de mai multe luni. Din pacate, pana la un anunt oficial, este imposibil de verificat autenticitatea imaginii.

Se pare ca vor exista doua variante de Galaxy Note 12.2, cum s-a intamplat si cu tabletele mai mici ale companiei. Vom vedea o varianta doar cu WiFi si una cu conectivitate 4G LTE. La o diagonala de 12,2 inci, aceasta va avea o rezolutie de 2560 x 1600 de pixeli. Se zvoneste ca va fi propulsata de noul procesor Samsung Exynos 5 Octa core si, pentru ca modelul va fi din seria 9x, sunt mari sanse sa fie infatisat ca un varf de gama si sa aiba asociat un pret premium la lansare.

Desi nu este exclus ca acest produs sa fie de asemenea anuntat in cadrul evenimentul de pe 4 septembrie de la Berlin, pana la aceasta ora se vorbea ca doar si , primul smartwatch al companiei, vor iesi in lumina reflectoarelor la IFA 2013.