Samsung Galaxy S – 100 de Milioane Smartphone-uri vandute

Samsung Galaxy S - 100 de Milioane Smartphone-uri vandute

Samsung Galaxy S este fara indoiala cea mai inspirata miscare facuta de producatorul coreean in ultimii ani. 

Vanzari Samsung Galaxy S

Faptul ca membrii familiei Galaxy S dispar din stocuri cu viteza luminii, nu mai mira pe nimeni si asta inca de la prezentarea primului Galaxy S I9000. Dar odata cu Samsung Galaxy S III si cele 30 de milioane de bucati livrate, vorbim deja de cifre impresionante in vanzari. Mai exact Samsung se lauda prin depasirea pragului de 100 de milioane de terminale vandute si asta doar din seria Galaxy S.

Samsung pare sa fi gasit reteta absoluta a succesului pe Android, reusind sa mature pe jos cu principalii sai competitori. Astfel smartphone-uri precum S I, S II sau S III se bucura nu doar de vanzari record, dar si de o puternica simpatie din partea comunitatii de fani aflata in continua expansiune. La ora actuala Galaxy S IV se contureaza drept unul dintre cele mai interesante smartphone-uri din 2013. Fara indoiala va fi un telefon foarte anticipat de catre entuziasti, care intruneste toate conditiile unui adevarat succes comercial, asta chiar inainte de lansarea oficiala.

Samsung Galaxy S

Daca analizam rezultatele rasunatoare obtinute de smartphone-urile Galaxy S, este oarecum de la sine inteles ca Samsung a devenit cel mai mare producator de telefoane mobile, in mare parte cu ajutorul acestor modele. La fel de interesant este si faptul ca in cele 100 de milioane deja anuntate nu sunt cuprinse si alte cateva milioane de Galaxy Note si Galaxy Note II care au reusit sa impuna un nou concept in piata smartphone-urilor – Phablet-ul.

Urmeaza sa vedem in ce masura vor reusi cei de la Samsung sa mentina acest ritm de crestere si daca intr-o buna zi vom asista la cozi pentru lansarea noului Galaxy, similare celor din fata Apple Store-urilor.

Citește și: