29 apr. 2013 | 09:00

Samsung Galaxy Note III suprins in imagini

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Note III suprins in imagini

Dupa Galaxy S4, Galaxy Note III este urmatorul produs al companiei sud coreene care va tine capul de afis in perioada urmatoare cu diverse zvonuri.

Galaxy Note III zvonuri Galaxy S4

Un site chinezesc, News.MyDrivers.com a publicat ieri primele imagini cu urmatorul terminal din seria Galaxy Note. Intitulat desigur, Galaxy Note III terminalul pare sa fie construit in jurul unui ecran mai generos decat vechea generatie,un ecran de 5,9 inci. Cu similaritati evidente intre Galaxy S4 si Note III, designul noului aparat este de asemenea definit prin linii curbate si o margine mult mai subtire.

Chiar daca destinat celor care nu se pot impaca sa aiba in permanenta cu ei si un smartphone si o tableta, magia noului Note s-ar putea sa fie mai degraba in configuratia hardware decat in dimensiuni. Daca zvonurile se confirma, acesta ar trebui sa vina cu un SoC Exynos 5410 Octa Core format din 4 nuclee pe arhitectura Cortex A15 tactate la 2.0 GHz si 4 nucle Cortex A7 tactate la 1,7 GHz. Preinstalat desigur cu Android 4.2 Jelly Bean, noul smartphone al celor de la Samsung ar trebui sa fie printre primele, daca nu chiar primul terminal dotat cu 3GB de memorie RAM.

Fara a avea o data precisa de lansare, noul Galaxy Note III are trebui sa iasa pentru prima oara la iveala in cadrul IFA 2013. Daca va aduceti aminte, in cadrul targului de tehnologie de la Berlin, in luna septembrie a anului trecut.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele