Samsung Evolution Kit iti actualizeaza TV-ul de anul trecut

, 21 Mar, 10:15

Aflat in dezvoltare pentru o lunga perioada de timp, Samsung Evolution Kit este un gadget destinat posesorilor de .

Samsung Evolution Kit 2012 2013 Tv

Demonstrat pentru prima oara in cadrul CES-ului de anul acesta, este de fapt o combinatie dintre un gadget suplimentar menit sa va faca televizorul mai destept si o telecomanda inteligenta si intuitiva.

La 300 dolari, incepand cu luna mai a acestui an, nimic nu va va mai sta in calea dotarii Smart TV-ului de anul trecut cu un nou creier din 2013. Pentru ca puterea de procesare trebuia sa vina de undeva, fiecare Evolution Kit este dotat cu un procesor mai puternic, un GPU pe masura si o cantitate de memorie RAM suplimentara. Toate detaliile au fost facut publice in cadrul unei conferinte desfasurate la New York.

In teorie, pretul este destul de mare, avand insa in vedere faptul ca vorbim de un gadget care va scapa de o investitie de peste 1000 de dolari, intr-un TV nou, cei 300 de dolari incep sa sune din ce in ce mai bine. In plus, si telecomanda sensibila la atingere, inclusa in pachet, pare sa valoreze peste 100 de dolari, aspect care ar trebui sa sporeasca  valoarea psihologica a pachetului.

Daca bugetul va permite, Samsung Evolution Kit este un gadget care merita achizitia. Macar pentru revelatia de utiliza acelasi TV de doua sau trei ori mai sprinten decat in urma cu zece minute.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Dupa parerea mea nu cred ca merita investitia

Alexandru Puiu

Problema se pune la un televizor scump de genul 8000 – 10000 de lei. In contextul respectiv, o investitie de 1000 de lei pentru un upgrade s-ar putea sa se justifice altfel. Daca televizorul costa 2000-3000 de lei, cu siguranta nu se justifica.

Eu am ES7000 si e compatibil si cu acest TV. Abia astept sa apara si pe la noi(ca in UK a aparut) sa vad daca merita investitia. Oricum tv-ul se misca ireprosabil iar tv-urile din 2013 nu cred sa fi adus un plus prea mare…iar s recommandation pare sa fie aproape inutil ca si hand gestures…dar deh…poate chiar se va misca mai bine. 🙂

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail