Saint’s Row IV anuntat. Se lanseaza la vara.

Saint's Row IV anuntat. Se lanseaza la vara.

Este imbucurator sa vedem fostele licente de la THQ din nou in atentia reflectoarelor, Saint’s Row fiind urmatoarea serie care iese la iveala dupa Company of Heroes si Metro. Deep Silver, noul proprietar al studioului Volition si al licentei Saint’s Row a anuntat titlul cu numarul patru din serie, alaturi de un trailer exploziv.

Saint's Row IV

Odata cu anuntul noului joc a venit si anuntul datei de lansare a acestuia. Desi abia am aflat despre existenta lui Saint’s Row IV, Deep Silver ne asigura ca vom avea acest joc pe piata pe data de 23 august in Europa. Este interesant faptul ca lansarea acestui titlu va preceda aparitia unui alt joc foarte asteptat, care se va incadra in acelasi gen de joc open world: Grand Theft Auto V.

Spre diferenta de seria GTA, seria Saint’s Row incearca sa se indeparteze cat mai mult de conceptul de furat masini si sa se axeze cat mai mult pe nebunie totala. Nuditatea, violenta cat cuprinde si acum chiar puterile supranaturale vor sta la baza noului joc de la Volition, iar povesta va trece probabil inca odata pe planul doi. La fel ca si jocurile precedente din seria Saint’s Row, probabil majoritatea timpului de gameplay va fi ocupat de cele mai multe ori cu plimbari devastatoare prin orasul Stilwater, mai ales ca acum personajul principal va putea zbura si crea haos cu ajutorul puterilor speciale.

Jocul se lanseaza la sfarsitul lui august pe PC, Xbox 360 si PlayStation 3, iar trailerul de anunt il gasiti mai jos:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: