Forrester: Profesionistii din IT isi doresc tablete cu Windows 8

, 05 Feb, 09:50

Cu toate ca iPad-urile reusesc in continuare sa conduca topul preferintelor cand cineva este intrebat ce tableta isi doreste, tablele cu Windows 8 s-ar putea sa castige teren.

Windows 8 tablete pronosticuri

Un nou studiu al celor de la Forrester a analizat un pic preferintele din domeniul tabletelor printre utilizatorii mai priceputi intr-ale IT-ului. Din cate se pare, cand vorbim de experti in domeniul informatiilor, 32% dintre acestia ar prefera ca prima sau urmatoarea lor tableta sa fie una cu Windows 8. Trecand peste fapul ca respectivele cifre se refera exclusiv la achizitia de dispozitive care ar fi utile la locul de munca, procentul este impresionant. Daca avem in vedere cei aproximativ 200 milioane de angajati la nivel global in domeniul informatiilor, statistica este cu atat mai spectaculoasa.

Tabletele cu Windows 8, nu Windows RT, sunt inca la inceput. Microsoft Surface Pro, cu Windows 8 este asteptata cu sufletul la gura, de un public numeros. Cu un sistem de operare similar la nivelul functionalitati cu cel de pe un notebook sau un desktop clasic, tabletele cu Windows 8 Pro s-ar putea sa dea lovitura mult mai tare decat au reusit dispozitivele similare cu Windows RT. Nu mai ramane decat ca Microsoft sa investeasca un pic mai mult in productie si distributie. Banii bagati in reclama nu sunt suficienti.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail