Romanian Roads va arata unde sunt probleme in trafic pe WP8

Romanian Roads va arata unde sunt probleme in trafic pe WP8
11:17 03.11.2013

Avand in vedere ca drumurile din Romania rareori sunt fara probleme, indiferent de anotimp, Romanian Roads nu ar trebui sa lipseasca.

Romanian Roads Microsoft Windows Phone 8 app

O aplicatie simpla pe care ar trebui sa puneti mana inainte sa incepeti pe drumurile patriei este Romanian Roads. Are o interfata simpla, fara reclame si este complet gratuita. Informatiile sunt descarcate automat la prima intare in aplicatie si pentru o perioada limitata de timp poate functiona si offline. In acelasi timp, daca vreti sa nu va scape ceva, printr-un tap pe singurul buton din partea de jos a ferestrei puteti reimprospata informatiile afisate.

Dezvoltata de un roman pe nume Timotei Dolean, aplicatia are trei sectiuni prin care puteti naviga cu un swipe spre stanga sau spre dreapta. Avem events – evenimente, blocked – blocate si slowed – cu probleme. Desi exista elemente de interfata in limba engleza, toate evenimentele descrise in aplicatie sunt in limba romana. Astfel, puteti afla ca pe 1 noiembrie 2013 pe DN73 intre kilometri 73+780 si 73+785 se circula mai incet din cauza unor alunecari de teren.

In rest, nu aveti foarte multe optiuni, pentru ca nu sunt necesare. Aceasta este care va atentioneaza in legatura cu conditiile de drum. Este atat de simplu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI