Romanian Roads va arata unde sunt probleme in trafic pe WP8

, 03 Noi, 11:17

Avand in vedere ca drumurile din Romania rareori sunt fara probleme, indiferent de anotimp, Romanian Roads nu ar trebui sa lipseasca.

Romanian Roads Microsoft Windows Phone 8 app

O aplicatie simpla pe care ar trebui sa puneti mana inainte sa incepeti pe drumurile patriei este Romanian Roads. Are o interfata simpla, fara reclame si este complet gratuita. Informatiile sunt descarcate automat la prima intare in aplicatie si pentru o perioada limitata de timp poate functiona si offline. In acelasi timp, daca vreti sa nu va scape ceva, printr-un tap pe singurul buton din partea de jos a ferestrei puteti reimprospata informatiile afisate.

Dezvoltata de un roman pe nume Timotei Dolean, aplicatia are trei sectiuni prin care puteti naviga cu un swipe spre stanga sau spre dreapta. Avem events – evenimente, blocked – blocate si slowed – cu probleme. Desi exista elemente de interfata in limba engleza, toate evenimentele descrise in aplicatie sunt in limba romana. Astfel, puteti afla ca pe 1 noiembrie 2013 pe DN73 intre kilometri 73+780 si 73+785 se circula mai incet din cauza unor alunecari de teren.

In rest, nu aveti foarte multe optiuni, pentru ca nu sunt necesare. Aceasta este care va atentioneaza in legatura cu conditiile de drum. Este atat de simplu.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Prezentare de rahat. Invata sa scrii. Ma intereseaza pe ce OS fnctioneaza, pe ce HW fucntioneaza (telefon? tabelta? PC?) daca are nevoie sau nu de conexiune permanenta la net (ca ce spui acolo e penibil – daca merge offline, de unde stie in timp real?), cat de credibila e aplicatia (de unde ia datele).

Daca aplicatia e la fel ca si aritcolul tau… mai bine lipsa.

Alexandru Puiu

Oare lucrezi la… piata? In titlul articolului (asta este primul rand de sus), scrie WP8, adica Windows Phone 8, ca banuiesc la abrevierea asta te-ai blocat. Articolul este la sectiunea Apps by Microsoft, care include aplicatii pentru sisteme de operare Microsoft. Ma rog, nu are rost sa iau pe rand intrebarile tale, daca tu nu stii sa citesti titlul.

Si unde anume se poate gasi aceasta aplicatie, este sau nu gratuita, pe ce sistem de operare functioneaza?
Of, este grea meseria de ziarist…

Alexandru Puiu

Scrie in titlu si exista un link de download. Of, este grea activitatea de citit…

moalesipufos, aceasta aplicatie funtioneaza numai pe Windows Phone 7.5,7.8 sau 8.aplicatia funtioneaza numai online, iar datele le ia de la compinia de drumuri (din ce stiu eu).pe WP 7.8 funtioneaza perfect

@alexu: Pai este destul de simplu raspunsul la intrebarea de unde isi ia datele… Compania de drumuri are un xml actualizat de 5-6 ori pe zi (in fiecare zi!, inclusiv in weekend) si care genereaza chestia asta: http://213.177.10.50:6060/itn/drumuri.asp

Si datorita faptului ca datele din xml sunt actualizate la interval de cateva ore, aplicatia omului poate functiona si offline o perioada de timp.

Iaca de unde isi ia omul datele, si cum functioneaza. Complicat, nu? Trebuie doar sa cercetezi pe Google un piculet…

Alexandru Puiu

Daca esti hater, troll si nu stii sa citesti, normal ca e complicat. Din cauza unor intrebari stupide au de suferit toti ca te descurajezi si nici nu mai ajungi la comentarii. E incredibil cat de usor este sa critici. Deci pe langa faptul ca in 2013 @marius nu a auzit de google sau search pe Windows Phone Store el clasifica materialul ca fiind ,,lame” pentru ca nu a vazut link-ul. Ce sa-i ceri?

Am citit articolul dar nu am gasit link catre aplicatie, cam lame.

Alexandru Puiu

In primul alineat cu un click pe Romanian Roads. Daca tot nu gasesti link-ul, ai dreptate, e si mai lame.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail