Reclama anti-Apple de la Microsoft, acum stearsa

Reclama anti-Apple de la Microsoft, acum stearsa

Ieri dupa-amiaza au aparut pe contul Microsoft de YouTube, o serie de clipuri in care compania din Redmond ii ironizeaza pe cei de la Apple.

Reclama Microsoft contra Apple
Reclama Microsoft contra Apple

Clipurile, sapte la numar acum au fost scoase de pe contul Microsoft pentru ca au fost luate in deradere pe conturile sociale. Clipurile incercau sa ironizeze unele intalniri fictionale ce ar fi avut loc in sediul celor de la Apple, in scopul prezentarii avansurilor din segmentul de dezvoltare pentru noul iPhone 5S, iPhone 5C si asa zis-ul smartwatch de la Apple, produs care nu a mai iesit pe piata odata cu lansarea celor doua telefoane mobile.

Campania a fost intentionata ca „un teasing fara rautate la adresa prietenilor nostri din Cupertino, insa nu a fost primita bine si am retras-o” a declarat unul dintre oficialii Microsoft pentru Cnet. Un singur clip a ramas in picioare, desigur dupa ce a fost copiat de pe contul celor de la Microsoft, clip pe care vi-l prezentam si noi mai jos.

Avand in vedere ca lipsesc numeroase materiale nu ne putem da seama la momentul actual, daca aluziile facute au fost de prost gust,asa cum se spune de altfel pe canalele de social media, dupa cum spun insa unii este cel mai nostim lucru de la Windows RT incoace 🙂

Citește și: