ProDesk3D – Prima imprimanta 3D color

ProDesk3D - Prima imprimanta 3D color

Imprimantele 3D au evoluat enorm in ultimii ani, cu toate acestea, doar ProDesk3D, o imprimanta lansata zilele trecute, reuseste sa fie color.

prodesk3d imprimanta 3D color

Din totdeauna am fost de parere ca produsele care sunt sau care se mandresc cu faptul ca se vand mult mai bine. Incercand sa mizeze pe acelasi principiu, o companie mai putin cunoscuta, intitulata BotObjects, a anuntat prima imprimanta care poate imprima in 3 dimensiuni folosind orice culori. Aceasta se numeste ProDesk3D.

Desi ai fi tentat sa crezi ca in marea de imprimante 3D despre care am discutat in ultimii ani se afla si o imprimanta color, te-ai insela. Majoritatea pot imprima doar produse monocrome, iar singurul model care cocheteaza cu culori, 3DSystems Projet 1000, este limitat la 6 culori precise fara nuante sau combinatii. Exceptia vine sub forma noii ProDesk3D, o imprimanta care, prin aplicarea unor principii gasite in imprimarea 2D, poate colora in toate culorile curcubeului. Practic, amestecand continutului cartuselor cu culori, genereaza materie prima de diferite nuante pe care o poate utiliza in secunda urmatoare la imprimare. In plus, imprimanta pare si mult mai prietenoasa decat alte produse similare disponibile online.

Ramane ca in saptamanile urmatoare sa mai aflam un pret pentru modelul din imagine, moment in care il vom atasa acestui material.

Citește și: