Gigabot, cea mai mare imprimanta 3D pentru uz casnic [+VIDEO]

Gigabot, cea mai mare imprimanta 3D pentru uz casnic [+VIDEO]

Gigabot este un  care va aduce aminte ca imprimantele 3D sunt la moda si au toate sansele sa ajunga in casa voastra in cativa ani.Gigabot Kickstarter Home 3D Printer

Pentru ca de cele mai multe ori imprimantele 3D casnice , gen , compania re:3D vrea sa spulbere acest mit cu un nou produs. Gigabot este o imprimanta de format mare. Dimensiunile celui mai mare obiect pe care il puteti realiza cu ea este de 24 x 24 x 24 de inci. Dimensiunile spectaculoase se datoreaza unui cadru metalic si mai multor motoare controlate automat care permit mutarea capului de imprimare pe trei axe. Trecand peste faptul ca acest aparat poate genera obiecte de pana la 30 de ori mai mari decat o imprimanta 3D casnica de pana acum, intregul ansamblu este atat de de complex, incat vine si cu un suport de laptop pe lateral.

Pe partea de functionare, Gigabot este ca orice alta imprimanta 3D. Aplicatia software inclusa foloseste aceleasi fisiere ca orice alt program similar, in timp ce materialele folosite la imprimare sunt aceleasi ca in cazul altor modele.

In ceea ce priveste pretul, daca isi va atinge pragul de finantare pe Kickstarter de 40.000 dolari, Gigabot va putea fi achizitionata cu 2500 dolari. Legat de continutul pachetului, ce vedeti in imaginea de mai sus veti vedea avea si acasa daca va numarati printre clienti.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: