Primul trailer al filmului „Jobs” vine cu explicatii [VIDEO]

Am asteptat cu interes si curiozitate clipul de prezentare al unuia dintre filmele cele mai asteptat ale verii, , cu Ashton Kutcher.

Steve Jobs Ashton Kutcher Video trailer

Mai este putin pana vom putea vedea filmul si in cinematografele din Romania, iar astazi a fost in sfarsit publicat pe internet un trailer la una dintre .

Dupa clipul de aproximativ un minut publicat in urma cu jumatate de an, trailerul de mai jos este singura dovada a efortului financiar facut de producatorii acestei pelicule. Din punctul meu de vedere este incredibil cum pot fi capturate intr-un singur clip de doua minute atat de mult momente importante care i-au format personalitatea lui Steve Jobs. De la renuntarea la studii si pana la crearea primului computer Apple, Jobs impreuna impreuna cu Steve Wozniak au pus bazele mai multor segmente seminificative din isorie. E suficient sa stiti ca Steve Jobs a fost pe scena la lansarea primului iPod, doar pentru ca acum sa pierdeti timpul punand in balanta adevaratul eveniment de lansare pe care inca il mai gasiti online si cel interpretat cu destul de mare maiestrie de Kutcher.

Chiar daca nu am vazut filmul intreg, din materialele care circula pe internet este destul de evident ca Ashton Kutcher a investit mult timp incercand sa il interpreteze pe fostul CEO Apple cu un talent remarcabil.

Alexandru Puiu
12:30 22.06.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video