Filmul „Jobs” destinat fanilor Apple se apropie de lansare

Filmul „Jobs” destinat fanilor Apple se apropie de lansare
10:08 13.06.2013

Primul , dintr-o serie de pelicule menite sa evidentieze , va ajunge pe marile ecrane in scurt timp.

film ashton jobs biopic delayed

Dupa ce a suferit mai multe amanari din cauza un review-uri nu foarte favorabile la festivalurile de film internationale, jOBS se pregateste de o lansare oficiala in cinematografele de pe intregul mapamond. Aceasta va avea loc pe 16 august iar daca ne uitam la eficienta cu care distribuitorii romani au reusit sa aduca filme noi in ultima perioada nu este exclus ca in exact aceeasi perioada in care il vom vedea in SUA, sa-l vedem si in Romania.

Filmul jOBS il va avea pe Asthon Kutcher in rolul principal in timp ce rolul lui Steve Wozniak va fi ocupat de Josh Gad. Pentru ca producatorii filmului au negat ca ar fi fost in vreun moment o problema legata de calitatea continutlui din film, un oficial al casei de productie Open Road a mentionat ca a mai fost necesara o perioada de promovare. Chiar daca nu avem un trailer oficial pentru acest film, in luna ianuarie a fost lansat clipul de mai jos in care vedem o discutie foarte interesanta dintre cei doi Steve, co-fondatorii gigantului din Cupertino.

In cazul in care conteaza parerea lui Wozniak vizavi de acest film, fostul director Apple a afirmat ca povestea redata in jOBS se indeparteaza semnificativ de ceea ce s-a intamplat in realitate.