Primul set de specificatii vehiculate pentru urmatorul Nexus 7

Primul set de specificatii vehiculate pentru urmatorul Nexus 7

Desi sunt mari sanse ca sursa acestor informatii sa fie fictionala, exista totusi o mica posibilitate ca acestea sa fie legate de .

Nexus 7 2 specificatii update

La aproximativ un an distanta de cand Google a anuntat prima tableta din seria Nexus, devine aproape inevitatibila lansarea unui urmas in secolul internetului. Cu un pret bun si specificatii peste medie, instantaneu.

Printr-o intorsatura de situatie greu de grezut, un redactor al publicatiei AusDroid a contactat online cu rabdare si interes compania ASUS. Intamplarea a facut ca respectivul reprezentant peste care a dat nu numai ca avea informatii legate de un nou produs, dar a fost si suficient de darnic incat sa le impartaseasca cu un necunoscut aflat la capatul celalalt al firului.

Discutia interesanta a inceput in momentul in care editorul a cerut detalii legate de lansarea unei posibile tablete cu codul k009. Vazuta recent la FCC pentru certificare, reprezentantul de vanzari de la capatul firului nu a ezitat si a inceput sa dea detalii legate de produsul nelansat. Apropo de lansare, pana la sfasrsitul lunii iulie se vehiculeaza ca vom vedea un eveniment de anuntare pentru respectivul gadget.

ASUS K009 va integra un panou de 7” cu o rezolutie de 1920 x 1080, Full HD.  Partea de procesare va fi asigurata de combinatia dintre un procesor Qualcomm Snapdragon 600 quad core si 2GB RAM. Spatiul de stocare standard va fi de 32GB, in timp ce cele doua camere vor fi de 5 megapixeli si 1,2 MP, pozitionate pe spatele, respectiv pe fata produsului. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 4.3, bateria va fi una modesta de 4000 mAh, iar din ecuatie nu va lipsi si conectivitatea LTE.

Revenind la posibilitatea ca toate aceste detalii sa fie rezultatul imaginatiei reprezentantului de vanzari, merita sa le priviti ca pe o varianta, nu chiar ca pe o certitudine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: