PKparis K1 este cel mai mic stick USB din lume

PKparis K1 este cel mai mic stick USB din lume

In lupta superlativelor absolute, o companie mai putin cunoscuta, PKparis a anuntat zilele trecute din lume, K1.

cel mai mic pkparis k1-usb-3.0-drive

Creatii de la LaCie, cu un accent pe o constructie de calitate si au reprezentat pana de curand unele dintre cele mai mici stick-uri USB, foarte subtiri si cu un design original. Din fericire, acest domeniu care la prima vedere pare banal, poate si acum sa stimuleze imaginatia unor ingineri dornici de ceva special.

In cazul de fata este vorba de cel mai mic stick USB din lume, cu numele de PKparis K1. Vizibil in imaginea de mai sus, acesta are doar 1,77 milimetri grosime, este realizat exclusiv din aluminiu si poate fi achizitionat in variatii de 32 si 64GB.

Pretul pentru PKparis K1 este de 48, respectiv 89 dolari, in functie de capacitate. Fiind vorba de un stick USB 3.0, acesta ofera viteze de scriere si citire de pana la 140 MB/s. Pentru ca este foarte inutil la o asemenea dimensiune sa nu ofere un feedback al activitatii pe care o intreprinde, reuseste sa integreze si un LED care clipeste pentru a va atentiona ca transferati ceva pe el sau de pe el. Chiar daca nu are nici un fel de problema in a functiona si pe USB 2.0, pentru a-l aprecia la adevarata lui valoare si pentru a-si justifica cum se cuvine pretul nu foarte mic, cel mai bine ar fi sa-l folositi in tandem cu un PC dotat cu USB 3.0.

Singura sa problema este derivata din dimensiunile sale reduse. Din pacate, este atat de mic, incat nu-l puteti pune la chei sau la orice alt breloc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: