PhonePad+ iti transforma smartphone-ul Galaxy S in tableta

, 16 Apr, 13:40

se pare ca a declansat un trend, motiv pentru care PhonePad+ ofera o solutie similara in combinatie cu un Galaxy S.

PhonePad  Samsung Galaxy Phone

Cu toate ca producatorul promite ca in curand PhonePad+ va fi compatibil si cu alte produse, momentan vorbim de un gadget care iti transforma un Samsung Galaxy S2, Galaxy SIII si, probabil, Galaxy S4 intr-o tableta. Cu specificatii modeste dar o constructie ce pare a fi de calitate, acesta este un produs care ar putea sa-si gaseasca mai multi fani decat ai crede la prima vedere.

Aparent, foloseste din smartphone si pentru a-l incarca in acelasi timp. Partea de tableta include un panou de 10,1 inci cu o rezolutie de 1024 x 600 iar autonomia specificata este egala cu 8 ore. Ca dimensiuni, PhonePad+ are 187 x 270 x 20 milimetri, cu o greutate fara telefon de 968 grame. Include doua difuzoare, iar daca va uitati cu prietena la film, cele doua iesiri de casti ar trebui sa va fie de folos.

Ca bonus, la aproximativ 175 de euro in cutie gasiti si un gamepad pentru sesiuni de gaming extinse. In principiu pare o solutie atractiva iar greutatea nu este exagerata. Mai ramane sa judecam calitate constructiei, din pacate acest aspect nu va fi posibil decat daca vom pue mana pe el.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail