Pentru fanii emisiunii, Vocea României ajunge pe WP8

Pentru fanii emisiunii, Vocea României ajunge pe WP8

Dacă nu vă puteţi abţine să să vă uitaţi la TV la Xfactor, Românii au talent sau Vocea României, e bine de ştiut că măcar unele dintre ele au aplicaţie.

Vocea Romaniei app windows phone

Unii consideră că astfel de emisiuni creează dependenţă. Alţii afirmă că se uită doar pentru a asculta muzica, deşi nu sunt de acord cu formatul. Unora le place un artist din juriu. Indiferent care este opinia voastră, un reality show precum Vocea României a devenit cu paşi repezi un fenomen naţional. Din acest motiv, este şi normal ca următoarea etapă în evoluţia sa să vină sub forma unei aplicaţii de mobil.

Vocea României pentru Windows Phone 8 a fost lansată zilele trecute şi este unealta perfectă pentru a fi în permanenţă la curent cu ce se întâmplă în emisiunea cu acelaşi nume. După ce v-aţi creat un cont şi v-aţi autentificat, aplicaţia are câteva butoane marcate Check-in, Timeline şi Top Utilizatori. În colţul din dreapta jos este un buton ,,Votează” pe care îl puteţi folosi dacă vreţi să vă votaţi rapid favoritul din emisiune. Check-in-ul e precum o declaraţie că vă uitaţi la emisiune şi tot aceasta vă ajută să vedeţi dacă alţi prieteni de ai voştri împărtăşesc aceeaşi pasiune. Contul poate fi folosit pentru a posta comentarii într-un aşa zis Timeline al emisiunii, iar Top Utilizatori este un clasament al celor mai populari comentatori.

Vocea Romaniei aplicatie WP8

O parte importantă din experienţa oferită de aplicaţie este accesibilă după ce aţi făcut un tap pe Echipe în dreapta sus. Puteţi vedea cine a mai rămas în echipa fiecărui mentor, puteţi citi detalii despre istoricul fiecărui participant şi dacă nu aţi urmărit show-ul de la început puteţi vedea ce a cântat fiecare la audiţii. Aceasta este cea mai bună metodă pentru a vă alege preferatul.

Nu urmăresc Vocea României dar am văzut câteva clipuri cu diverse ocazii. Pentru fani în schimb, aplicaţia cu acelaşi nume nu ar trebui .

Citește și: