Noutati Patriot la CeBIT 2012

Noutati Patriot la CeBIT 2012

Patriot

PatriotSuperSonicCei de la Patriot vin cu ceva noutati in cadrul CeBIT 2012. Ce ar putea sa aduca nou daca nu VITEZA? Asa se face ca ne-am intalnit cu noul stick Supersonic Boost XT ultrarezistent, imbracat in totalitate in cauciuc, care este capabil sa atinga viteze de pana la 90 MB/s prin USB 3.0 si vine in variate de 8, 16 si 32 de GB.

Daca pe partea de design nu putem spune ca exceleaza, la capitolul management rapid al fisierelor, producatorul american ofera o gama variata de solutii menite sa impresioneze si cei mai pretentiosi utilizatori.

La capitolul medii de stocare de tip SSD pe SATA III, Patriot Wildfire PRO si Wildfire SE se lauda cu viteze de scriere/citire de pana la 550 MB/s. Ambele se bazeaza pe puternicul controler SandForce 2281 si ofera tehnologii precum DuraClass si DuraWrite, precum si o garantie extinsa la 5 ani.Gama Patriot 2

Wildfire PRO va fi disponibil in variante de 100 si respectiv 200 de GB, iar Wildfire SE in 120, 240 si 480 GB. Cele doua modele urmeaza sa isi faca aparitia pe piata incepand cu luna aprilie a acestui an.

 

 

Citește și: