Oppo R809T – Cel mai subtire smartphone se vinde doar in China

Oppo R809T –  Cel mai subtire smartphone se vinde doar in China
13:20 11.04.2013

Totdeauna am urmarit detinatorul coroanei superlative in domeniul smartphone-urilor, iar Oppo R809T este momentan cel mai subtire astfel de dispozitiv.

oppo R809t cel mai subtire

Incercand probabil sa te convinga de faptul ca nu toate produsele Made in China au o problema de principiu, chinezii de la au reusit sa castige titlul de cel mai subtire smartphone, cu un produs care nu se va comercializa decat la ei.

Cu toate ca este recomandat sa trecem cu vederea smartphone-urile care nu au nici o sansa sa se comercializeze in Europa, noul smartphone Oppo este exceptia de la regula. Cu numele complet Oppo R809T, telefonul din imagine este rezultatul unui efort semnificativ investit cu scopul obtinerii unui comparativ absolut in descrierea produsului. Acesta are doar 6,13 milimetri grosime, in conditiile in care HTC One are 9,3 milimetri, Galaxy S4 are 7,9 milimetri si iPhone 5 are 7,6 milimetri.

O parte semnificativa din interesul fata de acest terminal sta intr-un procesor quad core, o dovada clara a faptului ca dimensiunile compacte nu implica alte compromisuri de productie. Si in trecut, Oppo si-a mai asociat compania cu productia celui mai mai subtire terminal. La momentul respectiv „, inainte de a fi depasit de creatii de Alcatel sau Vivo de aproximativ 6.5 milimetri.

La interior, OppoR809T va veni cu SoC Mediatek MT 6589 cu patru nuclee, ajutat de 1 GB RAM. Ecranul de 4,5 inci va avea o rezolutie 720p. Cu un pret vehiculat la aproximativ 400 dolari, fara contract, acesta este cel mai scump terminal pentru piata din China din ultima perioada, un calificativ de care nu avea nevoie. Ramane sa vedem si primele teste pentru a interpreta cum se cuvine imaginea de mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI