22 oct. 2013 | 17:05

Noul update la GTA Online descurajeaza repetarea misiunilor

ACTUALITATE
Noul update la GTA Online descurajeaza repetarea misiunilor

Chiar daca , GTA Online, versiunea multiplayer a popularului joc nu este nici pe departe un joc perfect.

rockstar games gta online update

GTA Online este un update gratuit la , motiv pentru care milioanele de jucatori de Grand Theft Auto, cand au beneficiat de respectivul DLC, au ingenunchiat serverele companiei. La scurt timp, problema a fost rezolvata in proportie de 100%. Nu au fost necesare decat cateva patch-uri ulterioare pentru a remedia micile imperfectiuni.

Cel mai recent update la popularul joc, pe langa faptul ca ofera o compensare financiara celor care au pierdut personaje si misiuni efectuate, regleaza o vulnerabilitate importanta. In mod normal, cei care repeta la infinit misiuni in universul virtual al jocului primesc aceeasi suma de bani ca si cum ar executa prima oara acel capitol din joc. De acum inainte, doar 50% din suma primita initial va fi oferita celor care duc la bun sfarsit o misiune mai mult de o data.

Aparent, aceasta mutare a fost facuta pentru a incuraja jucatorii sa incerce misiuni noi in permanenta si sa nu se plafoneze la un singur capitol al aventurii. ,,Prima oara cand te joci si termini o misiune, vei primi suma intreaga. Terminarile succesive ale aceleiasi misiuni se vor reflecta intr-o plata injumatatita. Asta are ca scop echilibrarea jocului si incurajarea explorarii de noi misiuni si continut din joc.”

Avand in vedere ca GTA Online reprezinta prima incursiune a creatorilor in acest domeniu al jocurilor multiplayer cu foarte multi jucatori, aceste mici actualizari sunt usor de inteles.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele