Noul trailer la Battlefield 4 lamureste ultimele detalii din joc [VIDEO]

Foarte multi asteapta cu entuziasm sa puna mana pe noul , motiv pentru care cei de la Dice au lansat un nou trailer.

EA DICE Battlefield 4 precomanda trailer video single player

Mai jos puteti vedea primul trailer pentru . In conditiile in care mai sunt doar cateva zile pana pe 29 octombrie, momentul lansarii noului joc este foarte important pentru companie si pentru noi, ca jucatori.

Jocurile din seria Battlefield au fost intotdeuna un pic mai pretentioase la capitolul hardware, motiv pentru care foarte multi posesori de PC-uri, mai ales, ard de curiozitate sa vada cu ce vine in plus noul titlu din serie. Cu doar cateva zile inainte de 29 octombrie, Dice a lansat pe YouTube clipul de mai sus, menit sa fie un trailer pentru campania Single Player din joc.Este randat in timp real in game si este o ultima sansa sa explice istoria povestii.

Cu aceasta ocazie, aflam, de exemplu, ca vor exista personaje principale feminine in campanie si ca o parte importanta din poveste va consta intr-un set de aventuri desfasurate pe un vapor sau declansate de un vas masiv al Marinei Americane.

Avand in vedere ca se adreseaza in mare parte aceluiasi segment de piata, sunt curios daca momentul in care un soldat da un pumn unui caine in trailerul de mai sus este de fapt o referire subtila la importanta pe care o au aceste personaje necuvantatoare in Call Of Duty Ghosts…

17:20 23.10.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video