12 iul. 2013 | 13:15

Noul Nokia Lumia 1020 nu se compara cu nici un alt telefon de pe piata [VIDEO]

ACTUALITATE
Noul Nokia Lumia 1020 nu se compara cu nici un alt telefon de pe piata [VIDEO]

Asteptat cu entuziasm de fanii terminalelor cu Windows Phone 8, este din alta clasa de aparate decat orice alt telefon pe care il gasim in acest moment pe piata.

Nokia Lumia 1020 ADS hand on

Noul Lumia 1020 si poate captura momente din viata voastra la o calitate net superioara oricarui alt smartphone. Pur si simplu, daca ar fi sa crezi toate reclamele de mai jos, noul aparat te da pe spate. Interesant este faptul ca nu prea ai motive sa nu-i crezi pe finlandezi ca tot ceea ce se poate vedea in reclame si clipuri de tip hands-on reprezinta argumente autentice de achizitie.

Chiar daca sunt in total cinci clipuri video menite sa exemplifice abilitatile aparatului, mai interesant decat atat este modul in care Nokia a facut tot posibilul pentru a realiza o camera de fotografiat digitala inaintea unui telefon de vorbit. Daca va luati job-ul de fotograf in serios cand va jucati cu un Lumia 1020, ar trebui  sa aveti in vedere si achizitia unui dock cu o baterie suplimentara dotat cu un grip (maner) similar unui aparat foto profesional.

Cu alte cuvinte, daca nu ati fost convins de specificatiile si elementele de design ale noului telefon, recomandam vizionarea celor cinci clipuri din articol, va veti schimba parerea despre meritele gadgetului de 700 dolari fara abonament.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele