Noul GTA Online vine cu mici probleme de stabilitate a serverelor

Noul GTA Online vine cu mici probleme de stabilitate a serverelor

Dupa ce s-au tinut de cuvant si au lansat primul DLC la GTA 5, cei de la Rockstar Games se pare ca au mici probleme de stabilitate cu .

gta-online grand theft auto 5

Pe parcursul zilei de ieri, s-a lansat primul update pentru Gratuit, acesta vine cu mult ravnita componenta GTA Online si este disponibil atat pentru versiunea de XBOX 360, cat si PlayStation 3. Are un total de 59 MB si, din pacate, nu vine fara evenimente.

Conform asteptarilor si numarului impresionant de utilizatori de GTA 5, era aproape imposibil ca serverele Rockstar Games sa faca fata din prima zi. Teama producatorilor a fost confirmata si mai multi jucatori si-au manifestat deja frustrarea pe marginea acestui subiect pe retelele de socializare.

Multi utilizatori nu pot sa experimenteze universul online al jocului sau, o alta problema, multi jucatori care s-au conectat sunt singuri pe harta. Aceste sesizari vin dupa mai multe comunicate marca Rockstar prin care oficialii companiei incercau sa ne avertizeze ca astfel de evenimente nu pot fi prevazute. Nu ajuta nici serverele achizitionate recent de producatori pentru a preveni rapid sursa evidenta a problemei. In schimb, putem aprecia faptul ca cei de la Rockstar nu s-au ascuns dupa deget si, imediat dupa primele sesizari consemnate online, am aflat primele detalii despre acest nou capitol al francizei.

Cum s-a intamplat si cu evenimentele neplacute care au reusit sa ia gandul criticilor de la partile bune din SimCity, in urma cu aproximativ un an de zile, ramane sa vedem daca va renunta cineva sa tot incerce sa se conecteze la GTA Online.

Pentru informatii actualizate vizavi de rapiditatea cu care se remedieaza situatia, cel mai bine ar fi sa urmariti profilul de Twitter si pagina de Facebook Rockstar Games.  Nu uitati ca puteti trai o experienta cu pana la 16 alti jucatori pe o singura harta.