Noul Facebook pentru Windows Phone, mai simplu si mai eficient

Noul Facebook pentru Windows Phone, mai simplu si mai eficient

Cu toate ca este o aplicatie realizata integral de catre Microsoft, pentru Windows Phone este mai buna cu fiecare update.

facebook windows phone 8 photos

Microsoft incearca sa integreze in de Windows Phone, intr-un ritm din ce in ce mai alert, toate functiile pe care le gasim in cea mai populara aplicatie gratuita de iOS si Android. Nu e nici pe departe simplu. Din fericire, experimentand deseori functii printr-o versiune beta a aceleeasi aplicatii, in momentul in care ajunge ceva la public, aproape niciodata rezultatul nu este insotit de un esec.

Cea mai recenta versiune a aplicatiei Facebook pentru Windows Phonea ajuns la numarul 5.1.1.0 si se manifesta printr-un download de doar 13 MB. La capitoul functionalitate, vedem introduse cateva elemente interesante si necesare.

De acum, puteti cu usurinta sa dati unfriend persoanelor cu care nu va mai aflati intr-o relatie de prietenie sau puteti sa dati unlike la brandurile, formatiile sau personalitatile publice in care v-ati pierdut increderea, aceasta posibilitate nu exista. In plus, daca in trecut erati limitati la a insera o singura imagine cu fiecare postare noua initiata prin intermediul telefonului, de acum puteti atasa mai multe fotografii. In cazul in care vreti sa inserati numele unui prieten in orice mesaj sau status prin aplicatie de WP acum puteti sa fortati aparitia listei cu contacte din care sa alegeti prin simbolul @ . Nu puteau lipsi nici mici imbunatatiri de performanta cand vine vorba de check-in-uri sau postari noi.

Noul update Facebook pentru Windows Phone este in continuare gratuit si poate fi obtinut in orice moment din Windows Phone Store.

Citește și: