Noua versiune de Kinect for Windows SDK e online

Noua versiune de Kinect for Windows SDK e online

SDK-ul pentru Kinect for Windows primeste un pachet semnificativ de functii noi odata cu lansarea versiunii 1.7.

kinect fusion for windows

Disponibil in continuare in regim gratuit, SDK-ul Kinect for Windows permite curiosilor si dezvoltatorilor cu experienta sa faca niste lucruri incredibile folosind un senzor Kinect legat la un PC.

Descris ca fiind ,,cel mai important update de pana acum”, noul SDK va permite sa profitati in sfarsit de niste functii demonstrate in diverse contexte de oficiali Microsoft. , de exemplu, este o functie incluse in noua versiune a programului care va permite sa utilizati un senzor pentru a scana obiecte, necuvantatoare sau oameni in trei dimensiuni.

Interactions adauga o noua clasa de interactiuni pe care le puteti apela, programa sau defini folosind noul SDK. face referire la o intreaga gama de gesturi pe care le puteti folosi pentru a interactiona cu un sistem de operare Microsoft Windows. Printre acestea se numara impingerea mainii in aer pentru activarea unor butoane, strangerea pumnului pentru navigare rapida pe o suprafata virtuala plus multe alte moduri creative de interactiune dintre un PC si unul sau doi utilizatori simultan.

Pentru a ajuta adoptia noul SDK si pentru a incuraja dezvoltarea de aplicatii folosind senzorul Kinect, cu aceasta ocazie Microsoft introduce mostre de cod pe CodePlex, un site dedicat dezvoltatorilor. Acesta din urma este un eveniment important, deoarece niciodata Microsoft nu s-a mai angajat in astfel de practici pe un site dedicat comunitatii open-source.

Citește și: