Noua campanie Smoked by Windows Phone ataca Galaxy S III

Noua campanie Smoked by Windows Phone ataca Galaxy S III

Intr-o miscare menita sa afecteze increderea utilizatorilor in terminalele din seria Galaxy S, Microsoft a relansat .

Smoked by Windows Phone Lumia 920

La doar cateva zile dupa ce Samsung a anuntat noul Galaxy S4, Microsoft se grabeste sa denigreze un Galaxy S III in cea mai noua reclama din seria Smoked by Windows Phone.

Cu o vechime de aproape un an, campania publicitara a celor de la Microsoft, menita sa evidentieze , tocmai a primit o noua reclama. Aceasta are in centrul atentiei abilitatile camerei foto din Lumia 920 in conditii de iluminare redusa.

,,Saluta noul Nokia Lumia si ia-ti adio de la fotografiile proaste facute cu smartphone-ul”. Acestea sunt cuvintele de pe coloana sonora a noii reclame la Windows Phone. Planificata sa fie difuzata la nivel nationat in SUA, noua reclama pare sa faca o comparatie realista intre doua imagini imortalizate in conditii similare cu un Samsung Galaxy S III si un Nokia Lumia 920. Cum era de asteptat, imaginea capturata cu Nokia Lumia este cu mult mai clara si mai luminoasa in comparatie cu fotografia imortalizata cu S III-ul companiei coreene.

Aceasta reclama vine intr-o perioada in care Microsoft are nevoie de tot suportul partenerilor. Din pacate, prin faptul ca ataca in mod gratuit un smartphone Samsung, nu este exclus ca relatiile dintre cele doua companii sa devina tensionate. Nu era normal sa fie difuzata o asemenea reclama atata timp cat Samsung are pe

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: