Lumia 2520: Prima tableta Nokia, la sfarsit de noiembrie, cu Windows RT?

Lumia 2520: Prima tableta Nokia, la sfarsit de noiembrie, cu Windows RT?

Vehiculata de asemenea cu numele de , prima tableta a celor de la Nokia, cu numele de Lumia 2520 va fi lansata la sfarsitul lunii noiembrie.

nokia sirius tablet lumia 2520 design

Noi detalii au inceput sa circule pe internet vizavi de prima tableta a celor de la Nokia. Aceasta va purta numele de 2520, va rula sistemul de operare Windows 8.1 RT si, in stadiul de dezvoltare, s-a ascuns in spatele denumirii de Sirius.

Fara ca la ora actuala finlandezii sa fi confirmat cea mai mica farama de informatie vizavi de acest produs, din cate se pare, din diverse surse, stim deja cu un grad ridicat de siguranta destul de multe elemente.

Lumia 2520 se va comercializa cu 500 de dolari incepand cu 17-18 noiembrie, intr-o varietate destul de mare de culori. Exista posibilitatea ca in prima etapa sa existe doar varianta pe rosu, dar nu este nimic sigur. Va veni cu 32 GB de memorie interna, in schimb spatiul se va putea extinde prin intermediul cardurilor microSD. Avand in vedere ca in imaginea de mai sus troneaza sigla celor de la Verizon, este inevitabil ca Lumia 2520 sa includa un modul 4G LTE compatibil cu reteaua americana. Ecranul ar trebui sa fie Full HD, de tip Clear Black, si sa se incadreze intr-o diagonala de 10.1 inci. Cel mai probabil, procesorul din aceasta ecuatie va fi un quad core de la Qualcomm pe arhitectura ARM cu numele de 8974. Tot la capitolul hardware, ar mai trebui sa fie prezenta o camera de 6,7 megapixeli asistata de lentile Carl Zeiss.

Ca lansare oficiala, in mai putin de doua saptamani ar trebui sa o vedem anuntata la Abu Dhabi in cadrul unui eveniment masiv marca Nokia. Tot atunci, pe langa cateva telefoane noi, vom afla ce aplicatii proprietare va include gigantul finlandez pe produsele sale, pentru a si le diferentia de concurenta.

Nokia 2520 Sirius Tablet Windows RT

nokia lumia 2520a microsoft windows 8 rt

nokia WP  RT tablet lumia 2520