Nokia Lumia 1020: glume pe seama dimensiunilor Galaxy S4 Zoom

, 01 Oct, 10:30

Luand o pauza de la , finlandezii au inceput sa posteze bannere cu Nokia Lumia 1020 care ataca recentele creatii ale Samsung.

Nokia Lumia 1020 gluma samsung

,,Cei mai multi megapixeli pe care ii poti baga intr-o pereche de blugi stramti.” In teorie, Samsung a combinat un smartphone impresionant cu o camera foto capabila in momentul lansarii Galaxy S4 Zoom. Problema este ca oricine a pus mana pe acea creatie este convins instantaneu ca rezultatul se apropie mai mult de un aparat foto compact care din intamplare are si functie de telefon, nu invers. Respectivul sentiment se datoreaza dimensiunilor generoase si grosimii semnificative a terminalului in zona obiectivului.

Pentru ca Lumia 1020 nu este nici pe departe mai prejos la capitolul performanta foto/video decat Galaxy S4 Zoom, au inceput sa apara in California mai multe bannere identice cu cel de mai sus. Care este ideea spusa de ? S4 Zoom e un aparat foto care nu incape intr-o pereche obisnuita de pantaloni, asadar, smartphone-ul de varf cu un senzor de 41 de megapixeli facut de finlandezi, Nokia Lumia 1020, este cu mult peste ceea ce au realizat sud-coreenii.

In definitiv, astfel de reclame agresive si amuzante sunt o constanta in piata actuala de smartphone-uri, in care optiunile numeroase cu siguranta nu fac usoara luarea unei decizii.

Ce parere aveti despre Nokia Lumia 1020 vs. Samsung Galaxy S4 Zoom?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail