Nokia iar ia Apple peste picior

Nokia iar ia Apple peste picior

Pentru ca nu orice tip de marketing trebuie realizat intr-un mod agresiv si ostentativ, Nokia ataca Apple cu un pic de ironie amuzanta.

ironie nokia tweet mocking apple

In urma cu cativa ani, cand magazinul virtual de aplicatii al celor de la Apple era la inceput, gigantul din Cupertino a inceput o campanie foarte simpla si de efect construita in jurul unei afirmatii ,,There’s an app for that”. Avand in vedere ca este aproape imposibil sa patentezi o astfel de propozitie, dupa cateva stiri negative legate de noi probleme cauzate de serviciul cartografic , cei de la Nokia au postat pe canalul oficial de Twitter al companiei imaginea de mai sus insotita de aceleasi cuvinte pe care compania condua de Tim Cook le-a folosit in trecut.

Totul a inceput cu o situatie foarte periculoasa care s-a repetat de doua ori la intervale de timp relativ apropiate. Un grup de prieteni voiau sa ajunga la aeroportul din Alaska, doar ca sa constate ca in momentul in care ajungeau in perimetrul locatiei erau dusi pe o banda speciala de taxiuri care ducea foarte aproape de terminal prinr-un drum interzis autovehiculelor. Situatia a luat o turnura foarte neplacuta in momentul in care politita i-a oprit, i-a amendat si i-a intors pe un alt drum.

Ca de obcei, in cazul unor probleme care au facut valva in ultima perioada, Apple a luat la cunostinta de situatie, ramane doar sa integraze solutia in harta zonei respective. Nu a durat mult de la respectivul eveniment si Nokia a postat imaginea de mai sus cu un smartphone Nokia Lumia si traseul corect pana la aeroportul din Alaska.

Aceasta imagine este a doua ironie provenita de la finlandezi in aproximativ o luna. Prima a fost publicata imediat dupa anuntul noilor iPhone-uri 5C de multiple culori si infatisa mai multe smartphone-uri Lumia de culori diferite, insotite de cuvintele

Citește și: