Nokia lanseaza noi telefoane low-range la MWC 2013

, 25 Feb, 12:01

Nokia a lansat astazi la MWC 2013 doua noi modele de telefoane accesibile: Nokia 105 si Nokia 301.

Conferinta Nokia MWC 2013

In cadrul conferintei de presa organizata astazi in Barcelona, Nokia a prezentat doua noi terminale menite sa ofere un raport calitate/pret superior. Compania isi continua miscarea de extindere pe cat mai multe piete, prin largirea portofoliului de telefoane foarte accesibile.

Nokia 105 si Nokia 301

Nokia 105 si 301, doua telefoane ieftine cu functii de baza ce sunt destinate pietelor emergente din Africa si Orientul Mijlociu. Nokia 105 este cel mai accesibil telefon de pana acum si ofera pentru 15 euro functii entry precum: ecran color (minuscul), radio FM, lanterna, tastatura rezistenta la praf si apa si nu in ultimul rand ceas cu alarma vocala. Singurul punct ceva mai interesant ar fi autonimia impresionanta de pana la 35 de zile. Micutul este asteptat sa ajunga si in Europa in variante pe negru si albastru, incepand cu trimestrul al doilea.

Nokia 105

301 este compatibil cu standardul 3,5G si vine cu Nokia Xpress Browser preincarcat (ofera reducerea consumului de date). Pentru 65 de euro in oricare dintre variantele pe negru, alb, albastru, roz sau galben, Nokia 301 se lauda cu functii foto/video specifice gamei Lumia. In cadrul unei demonstratii live am vazut cum senzorul de 3,2 megapixeli reusea sa produca fotografii acceptabile si chiar ofera posibilitatea de a alege dintre 3 poze realizate succesiv sau sa ghideze vocal utilizatorul in timpul realizarii unui auto-portret (sfarsitul erei fotografiilor in oglinda 🙂 ).

Nokia 301

Nu pot sa imi dau seama in ce masura marele producator finlandez va reusi sa isi recastige gloria de alta data prin astfel  de produse low end, dar mai mult ca sigur acestea ii permit sa fie in continuare in topul producatorilor de telefoane pentru ca se vand intr-un numar impresionant. Mai jos aveti o galerie foto cat se poate de calda de la fata locului, MWC 2013.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Nokia 105 si Nokia 301/”/]

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail