Nokia Copter te plimbă prin Polonia cu o dronă şi un Lumia 1020 [VIDEO]

Nokia Copter te plimbă prin Polonia cu o dronă şi un Lumia 1020 [VIDEO]

O noua aplicatie pentru Windows Phone cu numele de Nokia Copter vă facilitează deplasări virtuale prin diverse locuri din Polonia.

nokia_copter lumia 1020_pl_app

Nokia Copter este o jucărie interesantă prin intermediul căreia puteţi pierde câteva minute sau câteva ore fără probleme. În acelaşi timp, este o aplicaţie gratuită pe care o puteti descărca doar din Windows Phone Store, o dovadă clară a faptului că veţi fi în permanenţă legaţi de un terminal cu WP8.

În teorie, vorbim de încă o menită să demonstreze abilităţile spectaculoase de captură ale .

În practică, Nokia Copter s-ar putea să fie cea mai creativă metodă de a vă plimba prin cele mai atractive zone ale celor mai frumoase oraşe din Polonia. Întregul proiect Nokia Copter începe cu Varşovia, Cracovia şi Wroclaw deoarece este rezultatul efortului celor de la Nokia Polonia.

În momentul în care aţi instalat aplicaţia şi aţi ales un oraş, ajungeţi la o hartă din care puteţi alege anumite zone marcate precum în imaginea de mai sus. Din fiecare zonă puteţi face un tap pentru a vedea înregistrările video realizate prin intermediul unui Lumia 1020 legat la un quad copter. În acelaşi timp, printr-un swipe la dreapta, dacă banda de internet nu vă permite streaming video, puteti vedea câteva fotografii de înaltă rezoluţie din respectivele zone capturate cu acelaşi dispozitiv. Coloana sonoră este drăguţă, iar dacă sunteţi curioşi să aflaţi detalii despre gadgetul de care a fost agăţat smartphone-ul Lumia şi acele informaţii sunt prezente în aplicaţie.

Dacă aţi văzut unul sau mai multe clipuri în Nokia Copter care v-au lăsat cu gura căscată, le puteţi lipi de ecranul principal al telefonului vostru prin intermediul unor Live Tile-uri.

Citește și: