Un altfel de trailer GTA 5

GTA 5 va ajunge pe consolele noastre incepand cu primavara lu 2013 si avand in vedere interesul manifestat de fani, se anunta a fi un adevarat succes de vanzari.

Mai mult ca sigur cei mai multi dintre voi ati „savurat” deja trailer-ul oficial lansat cu ceva vreme in urma. Clipul ne prezinta intr-un mod cat se poate de reusit actiunea urmatorului titlu din seria Grand Theft Auto. Daca nu ati fost impresionati de acest clip de prezentare, atunci trebuie neaparat sa urmariti varianta de mai sus, in care un fan infocat al seriei a reusit sa recreeze intreaga poveste cu ajutorul pieselor de Lego.

Da ati auzit si vazut cat se poate de clar, vorbim de un videoclip de aproximativ 2 minute care respecta intocmai scenariul trailerului initial, doar ca probabil a necesitat o cantitate impresionanta de munca si rabdare.

Mai jos aveti si varianta originala, asta in cazul in care va indoiti de acuratetea reproducerii. Suntem curiosi in cat timp vom putea urmari si cel de-al doilea trailer GTA V in varianta Lego 🙂

 

Victor Rizescu
16:05 07.12.2012
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video