Lenovo Vibe Z, un nou flagship acum de la producătorul chinez

, 14 Noi, 14:59

Lenovo a anunțat un nou model de smartphone din seria Vibe, un adevarătat flagship, intitulat Lenovo Vibe Z.

Lenovo Vibe Z

Lenovo Vibe Z are oserie de specificații care îl pun pe același piedestal cu Galaxy Note 3. Diagonala display-ului este de 5.5 inci, cu o rezoluție FullHD, este propulsat de un procesor Qualcomm Snapdragon 800, un quad-core tactat la 2.2 GHz și un cip grafic de ultimă generație, Adreno 330 precum și 2 GB memorie RAM. Ecranul este de tip IPS, cu o reproducere foarte bună a culorilor.

Spre deosebire de Galaxy Note 3, Lenovo Vibe Z este dual-SIM, oferind posibilitatea folosirii a două cartele d ela doi operatori diferiți în același timp. Mai exact este un dual-SIM activ.

Camera foto este produsă de Sony, IMX135, are un senzor Exmor-RS și o rezoluție de 13 Megapixeli cu o lentilă F/1.8. Această combinație permite obținerea unor imagini superioare în condiții de iluminare slabă, problemă cu care se confruntă o mulțime de smartphone-uri mai slabe,  în ziua de astăzi. Producătorul menționează o perioadă de stand-by de 278 ore, o cifră total irelevantă pentru un smartphone mai ales. Pe toți ne interesează cât ține bateria în folosire intensivă, nu dacă îl uiți la bunici și te întorci într-o săptămână să îl iei.

Există momentan o variantă WCDMA+GSM și se zvonește că va fi disponibil și un model CDMA2000+GSM pentru China Telecom, precum și un model LTE+GSM pentru piețele internaționale. Adevărul este că modelele de vârf nu prea au ajuns în Europa, așa că sunt destul de sceptic în această privință.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail