Noctua ofera kit de montare gratuit pentru posesorii de Intel Haswell

Noctua ofera kit de montare gratuit pentru posesorii de Intel Haswell

Noctua NM-i115x este recomandat ca fiind un kit de montare cooler pentru entuziasti care indeplineste cele mai inalte cerinte in performanta si siguranta.

noctua-i115x-mounting-kit-1

Noctua a decis sa ofere acest adaptor de montare pentru placile cu socket LGA 1150, gratuit. Astfel se va rezolva problema de compatibilitate a unor coolere fabricate chiar si in anul 2006. Compatibilitatea va fi oferita pentru toate cele 3 socket-uri Intel, si anume LGA 1156, LGa 1155, si LGA 1150, noul socket pentru a patra generatie de procesoare Intel Haswell. Nu este prima data cand Noctua a oferit clientilor sai kituri de montare gratuite atunci cand a fost disponibil un nou socket si astfel continua traditia, demonstrand de altfel ca produsele lor sunt construite sa reziste o perioada lunga de timp.

Utilizatorii care doresc kit-ul trebuie sa completeze un formular, pe care il gasesc la aceasta adresa, unde trebuie sa ofere dovada achizitionarii unui cooler Noctua compatibil (singurele care nu sunt incluse in aceasta promotie sunt cele pentru servere si procesoare Xeon) si a unei placi de baza cu socket LGA 1150. Pentru cei care cauta urgent sa cumpere kitul de instalare acesta se va putea gasi la magazinele ce comercializeaza produsele Noctua. Este interesant ca o companie isi da atat de mult interesul sa isi pastreze clientii si consider ca este o metoda excelenta de marketing pentru cei care vor sa isi achizitioneze coolere Noctua, chiar daca unii considera ca nu sunt atat de accesibile ca pret.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: