Intel i7-4770K apare in oferta a doua magazine din Olanda

Intel i7-4770K apare in oferta a doua magazine din Olanda

Varianta  fara cooler a celui mai anticipat procesor din noua generatie Haswell de la Intel, isi face aparitia in doua magazine online din Olanda.

intel-haswell

Procesorul a fost listat in oferta celor de la MaxICT si TakeItNow la preturi de 331 si respectiv 350 Euro. Intel Core i7-4770K nu se afla in stoc si este ceva mai scump desigur decat actualul flagship 3770K care se vinde in aceleasi magazine la 316 Euro. Ramane sa ne gandim acum daca pretul lui Intel 4770K va fi mai mare in general, odata cu disponibilitatea sa, ori cele doua magazine au umflat putin pretul din cauza lipsei acestuia de pe piata? Intrebarea este daca acest lucru se va repeta odata ce primele loturi de procesoare vor fi vandute, mai ales daca magazinele precizeaza ca acestea sunt deja procesoare rezervate.

Aceste genuri de practici au loc desigur si la noi in tara, unde pretul probabil va fi mai mare decat cel umflat, de 330-350 Euro. Pana la urma ce putem face? Nu le putem schimba modelul de business, si chiar si asa exista clienti pentru primele loturi. Procesorul este compatibil doar cu nou socket LGA 1150 si va avea o frecventa standard de 3.5 GHz. Vom vedea in scurt timp cat de eficient este acea notatie „K” din coada acestuia, ce prevesteste un nou val de rezultate impresionante in overclocking, atat pe racire cu apa cat si cu azot.

intel 4770k-maxict

 

intel 4770k-takeitnow

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI