Nintendo 3DS devine mai destept printr-un update de firmware

Nintendo 3DS devine mai destept printr-un update de firmware

Fara un preludiu semnificativ, Nintendo a anuntat un un update de firmware pentru

nintendo 3d light blue software update

Avand in vedere ca ultimele creatii ale celor da la Nintendo , este placut sa vezi ca gigantul incearca sa-si imbunatateasca portofoliul de functii al consolei sale portabile. Desi compania japoneza nu are un trecut glorios la capitolul actualizari de firmware, acesta din urma vine cu ce trebuie, exact cand trebuie.

Noul patch anuntat de Nintendo permite utilizatorilor sa inceapa un joc de pe un card din magazin, pentru ca apoi, sa puteti muta salvarile in versiunea descarcabila a jocului. Cu toate ca pare destul de complicat, sistemul este cat se poate de simplu. Daca ati dat banii pe un joc in magazin sau l-ati imprumutat de la un prieten, va puteti folosi salvarile pentru a continua o editie a jocului achizitionata in format digital din Nintendo eShop. In cazul in care planuiti sa exploatati la maxim aceasta optiune, trebuie sa aveti in vedere faptul ca functioneaza intr-un singur sens, de la jocuri achizitionate dintr-un magazin real la jocuri dintr-un magazin virtual, nu si invers.

Pe langa mici actualizari la capitolul securitate, noul update mai permite posesorilor de 3DS sa faca descarcari de jocuri in fundal, fara sa conteze ce fac pe consola. Noul sistem de descarcari functioneaza chiar si atunci cand aparatul este in mod Sleep/Stand by. Desi aceasta mentiune a fost facuta cu gandul la jocuri, primele indici ne arata ca functioneaza la fel de bine si cu alte tipuri de continut din eShop.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: