03 iul. 2013 | 11:00

Nike isi face terenuri virtuale de fotbal [VIDEO]

ACTUALITATE
Nike isi face terenuri virtuale de fotbal [VIDEO]

In Spania, cei de la au decis sa investeasca o suma semnificativa de bani intr-o noua campanie de promovare a fotbalului de strada.

In Spania, ca in multe alte tari din Europa, fotbalul este un joc foarte popular. Pentru ca de multe ori jucatorii nu-si permit sa inchirieze un teren sau o sala de sport amenajata special pentru acest sport, cei de la Nike vin in ajutorul sportivilor.

Popularul brand de echipamente sportive are o echipa care vine unde este chemata, dar si un teren de fotbal proiectat. este numele organizatiei care, la un simplu apel online facut printr-un smartphone sau un PC, vine sa va ajute sa jucati fotbal pe un teren temporar. In ecuatie mai intra o duba si o macara care se ridica la o intaltime suficienta, in asa fel incat sa poata afisa un teren de dimensiuni generoase. Tehnologia folosita este laser, iar efectul este spectaculos. Totul, fara batai de cap cu intocmirea unei echipe de fotbal, fara desene pe asfaltul strazilor.

Cu toate ca serviciul este disponibil doar in sase cartiere din intreaga Spanie si va obliga sa aveti minim opt jucatori pentru a se deplasa, intentia este laudabila. Personal, nici nu cred ca este vorba de o investitie semnificativa, ci doar de un marketing inteligent.

teren jocuri fotbal mipista nike1

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele