10 dec. 2013 | 20:51

Nexus 7 2013 este disponibil acum și pe culoare albă

ACTUALITATE
Nexus 7 2013 este disponibil acum și pe culoare albă

Nexus 7 2013, a doua variantă a tabletei produsă de ASUS în colaborare cu cei de la Google, este disponibilă acum și pe culoare albă.

Nexus 7 2013 Alb

Pentru că utilizatorii au cerut, și știm sigur că au făcut-o, mai ales din prisma discuțiilor de pe forumuri sau de pe site-urile magazinelor online, ASUS și Google au anunțat disponibilitatea modelului Nexus 7 2013 pe culoare albă. Personal vorbind, nu îmi plac eletronicele de culoare albă, însă nu îi judec pe cei care doresc să fie mai deosebiți și să dețină un smartphone sau o tabletă albă, ba chiar îi admir. Probabil dacă producătorul se decide să lanseze și o variantă pe roz, în colaborare cu un designer pe numele său Karim Rashid, sunt sigur că există o piață și pentru acele produse. Ca o mică recapitulare, ASUS Nexus 7 2013 deține un ecran de 7 inci cu o rezoluție FullHD, Android 4.4 KitKat și este propulsat de un procesor Qualcomm Snapdragon S4 și 2 GB de memorie RAM. Noua variantă va fi disponibilă cu capacități de stocare de 16 și 32 GB, la un preț la fel cu cel negru, deși, sunt destul de sigur că unii comercianți vor profita de stocul ceva mai mic al tabletelor albe, și va ridica prețul acestora cu 50-100 lei.

Ce nu îmi place este faptul că marginea ecranului este tot de culoare neagră, singurul element diferit este capacul din spate. Nu cred că ar fi arătat atât de rău, complet albă. În rest, spatele acesteia are aceeași textură. Cei de la The Verge au o imagine ceva mai expresivă cu modelul pe alb, pe care o găsiți mai jos.

Nexus 7 2013 Alb 2 verge