My Tab – Prima tableta Cosmote

My Tab – Prima tableta Cosmote

My Tab este prima tableta a celor de la Cosmote, lansata sub brandul propriul.

Cosmote My Tab

Cosmote anunta lansarea primei tablete comercializate sub nume propriu – Cosmote My Tab. Probabil ca multi dintre voi se vor intreba ce are atat de special? Nu mare lucru, poate doar faptul ca marcheaza intrarea Cosmote pe piata tabletelor.

Din punct de vedere al dotarilor, My Tab se incadreaza oarecum in categoria mainstream, cu al sau display de 9,7 inci la 1024×768 pixeli, procesor dual-core la 1GHz, 512MB RAM, 4GB memorie interna, extensibila prin carduri microSD modul 3G HSPA inclus cu suport pentru apeluri si mesagerie. Probabil ca alegerea platformei hardware a fost dictata de un pret cat mai mic, doar asa pot sa imi explic procesorul nu foarte potent si memoria RAM cam putina pentru aplicatiile ce urmeaza a fi rulate pe un display HD.

Cosmote My Tab se remarca la capitolul foto/video prin prezenta unei camere de 5 megapixeli cu autofocus, flash LED, capabila sa filmeze HD in 720p. Cat despre autonomie aceasta ar trebui sa fie una acceptabila avand in vedere acumulatorul de 6000 mAh.

Tableta urmeaza sa fie disponibila incepand cu 15 februarie la 1 leu cu abonamentul Conect XXL incheiat pe 2 ani, care ofera 150 GB de internet mobil pentru 30 de euro pe luna. Cosmote My Tab vine cu aplicatiile Dolce Mobile TV si web’n’walk preinstalate, iar doritorii o pot achizitiona si fara incheierea unui abonament, pentru 999 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI