Music Hits Jukebox – un agregator de clipuri pentru toate gusturile

Music Hits Jukebox – un agregator de clipuri pentru toate gusturile
09:14 03.11.2013

Music Hits este aplicatia perfecta pentru momentele in care nu stiti exact ce vreti sa ascultati si sunteti in cautare de propuneri.

Music Hits Jukebox Microsoft Windows Phone 8 app

Music Hits Jukebox este probabil una dintre multele , in acelasi timp insa este foarte simplu de utilizat, motiv pentru care o recamand cu incredere.

In contextul in care vorbim de o aplicatie care trebuie sa faciliteze accesul rapid la muzica, aceasta este o solutie intuitiva care contine colectii intregi de melodii impartite pe diverse categorii. La un tap distanta, aveti cele mai noi topuri iTunes, cele mai populare melodii din anii ‘40, ‘50, ‘60, ‘70, ‘80, ‘90 sau din primul deceniu al secolului 20, cele mai populare melodii defalcate pe genuri, cei mai populari artisti si nu numai. In principiu, este aproape imposibil sa nu gasiti un top sau o colectie care sa fie perfecta pentru starea voastra de spirit. Dupa ce ati ajuns la o lista cu melodii, un ultim tap va va  deschide o fereastra precum cea din mijloc de mai sus.

In principiu, de acum este evident ca vorbim de agregator de link-uri de YouTube, un detaliu care nu este deloc negativ. Mai ales ca de aici, printr-un click pe stelutele din partea dreapta va puteti defini favorite pe care sa le puteti accesa cu usurinta pe viitor. Nu in ultimul rand, daca doriti, tot de pe pagina cu link-uri puteti partaja pe Facebook sau Twitter o melodie favorita.

Topurile sunt actualizate automat, din ce am observat clipurile redate sunt la calitate foarte buna, iar interfata de redare este una foarte simpla, exact asa cum trebuie. Daca va plictisiti des si atunci cand vreti sa ascultati muzica preferati sa o faceti cu clipuri atasate, aceasta este cea mai buna optiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI