Moon Orbiter, un ceas inspirat de misiunea spatiala Apollo 11

Moon Orbiter, un ceas inspirat de misiunea spatiala Apollo 11

Pentru ca tot am vorbit despre ceasul Kisai Intoxicated, sa „atacam” si Moon Orbiter, ceas produs de Romain Jerome, cu o serie de componente ”extraterestre” incluse.

Moon Orbiter

Romain Jerome a devenit celebru, fiind recunoscut pentru ceasurile sale in care a incorporat materiale exotice, cum ar fi praf lunar, metal din Statuia Libertatii din New York sau cenusa vulcanica.

Ca si precedenta sa creatie, noul ceas, Moon Orbiter, are in componenta praf si metale aduse de pe luna de NASA in misiunea Apollo 11, iar pretul este de 115.000 de dolari.

Romain Jerome este consecvent si cu stilul sau de a expune mecanismele din interior, atat pe partea din fata, cat si pe partea din spate a ceasului, ceea ce-l face sa fie foarte interesant. In partea stanga a ecranului, are un „tourbillon” care seamana cu o statie spatiala suspendata pe orbita lunara stationara.

Modelul are 49 de milimetri latime, 45 de milimetri lungime si o grosime de 20 milimetri. Pentru ca si purtatorul acestuia sa se simta confortabil, Moon Orbiter are cureaua, neagra, din piele de aligator, prinsa prin doi cilindri pneumatici. Modelul este mecanic si are in partea de jos un indicator care arata cata ”energie” mai are din rezerva care, conform producatorului, tine 42 de ore.

Moon Orbiter va fi construit in doar 25 de exemplare. Credeti ca vor exista probleme de cumparare?

Moon Orbiter1

Citește și:
Etichete: