15 oct. 2013 | 08:45

Microsoft anunta noul Windows Phone 8 – GDR3

ACTUALITATE
Microsoft anunta noul Windows Phone 8 -  GDR3

Intr-o perioada din ce in ce mai buna pentru Windows Phone 8, Microsoft a anuntat oficial cel de-al treilea update al platformei, cu numele de GDR3.

3columns windows phone 8 gdr3

Desi ar putea la fel de bine sa poarte numele de , noul update anuntat astazi de Microsoft este unul dintre cele mai importanteaduse platformei de la lansarea initiala, de acum trei ani.

Printre functiile noi se numara mai multe Live Tile-uri noi cu continut dinamic, ce pot fi in sfarsit amplasate pe trei coloane in loc de doua, asa cum ne-am obisnuit inca la prima iteratie a conceptului.

Elementele de design infatiseaza o componenta importanta din noul SO, cu toate acestea, schimbarile de sub capota vor reusi probabil sa mareasca cota de piata a WP8. Noul GDR3 suporta porcesoare mai rapide cu mai multe nuclee, nu doar doua, si panouri cu o rezolutie mult mai mare fata de ceea  ce vedem pana acum. Acesta este modul celor de la Microsoft de a se adapta la schimbarile din piata.

Windows Phone 8 Update 3 va permite sa partajati conexiunea la internet de la operatorul de telefonie intr-un mod mai eficient decat pana acum. Anumite elemente de accesibilitate pentru persoanele cu handicap vor fi de asemenea introduse. In plus, dezvoltatorii de aplicatii vor putea intr-un mod mult mai facil sa faca tranzititia la noul sistem de operare, fara sa mai astepte, precum marea masa a utilizatorilor, dupa operatori.

Nu ramane decat sa asteptam sase luni si sa vedem daca noile dispozitive, impreuna cu o viteza de propagare sporita a noului firmware, vor reusi sa mareasca procentul utilizatorilor de Windows Phone 8 la nivel global.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele